Lithofinder

Welkom bij LITHOFIN

De professionele oplossing voor het reinigen, beschermen en onderhouden

Kwaliteit in product en service

De maatstaf waaraan wij ons spiegelen

LITHOFIN staat voor speciale producten, die aan de hoogste technische normen voldoen, zowel op het gebied van de product- als de servicekwaliteit. Centraal in ons handelen staat de tevreden klant, die enerzijds wordt gevormd door de professionele ambachtsman en anderzijds de veeleisende eindverbruiker. Daarom bieden wij producten in een professionele kwaliteit, die via de vakhandel worden verkocht.

Een samenwerking met handel en ambacht is voor ons net zo belangrijk als het adviseren van alle klanten en belangstellenden. Daarom houden wij ons uitsluitend en dienovereenkomstig intensief bezig met de onderwerpen reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek, natuursteen en beton. Door het reeds in 1996 overeenkomstig DIN ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsmanagement en het overeenkomstig DIN ISO 14001 gecertificeerde milieumanagement worden al onze processen geregeld en wordt aan onze hoge eisen tegemoet gekomen.

Wij conformeren ons aan onze vestigingsplaats in Wendlingen aan de Neckar, waar wij de ontwikkeling, de productie en het magazijn onder één dak hebben samengevoegd. Ons team van al vele jaren bij ons werkzame en gemotiveerde medewerkers staat behalve voor de kwaliteit van onze producten ook garant voor onze huidige, snelle leveringsmogelijkheden.

Blijvende investeringen in de opleiding van onze medewerkers en de continue modernisering van onze installaties hebben een permanent stijgende capaciteit tot gevolg. Zo blijven wij altijd bij de tijd en gezond voor de toekomst. Wij hechten bij de ontwikkeling van producten, de productie, de opslag en de toepassingstechniek grote waarde aan de veiligheidsaspecten en deze worden dan ook strikt in acht genomen. Tenslotte zijn wij ons als chemische fabriek bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en het milieu.