Lithofinder

Welkom bij LITHOFIN

De professionele oplossing voor het reinigen, beschermen en onderhouden

Speciale Producten voor het Reinigen, Beschermen en Onderhouden

60 Jaar kwaliteit en ervaring

Keramische tegels en natuursteen zijn vanouds beproefde bouwmaterialen met uitstekende technische eigenschappen. Ze zijn robuust en heel duurzaam en dus zowel economisch als ecologisch een goede keuze.

Keramische tegels worden industrieel vervaardigd en overtuigen door hun constante kwaliteit. De designmogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt dankzij het gebruik van de meest uiteenlopende grondstoffen.

Daartegenover overtuigt natuursteen door zijn uniekheid en natuurlijke schoonheid.

LITHOFIN biedt oplossingen op het gebied van reiniging, bescherming en onderhoud. Dit systeem maakt het juiste onderhoud makkelijk. Uw betegeld of natuursteen oppervlak blijft mooi en behoudt haar waarde op lange termijn.

 

Graniet (gepolijst) binnen

De benaming graniet wordt in de handel vaak ook gebruikt voor andere harde natuursteen zoals bv. gneis, gabbro, syeniet, kwartsiet e.d. Al deze materialen zijn heel robuust, maar ze verschillen sterk qua vlekgevoeligheid.
Zoals met elk natuurlijk materiaal is een juiste behandeling al van bij aanvang belangrijk en garandeert u jarenlang genot.

Reinigen
Beschermen
Onderhouden

 

Kalksteen binnen

In de handel worden verschillende kalkhoudende steensoorten aangeboden onder de benaming Witsteen. Omdat ze van verschillende oorsprong zijn, verschillen ze ook qua hardheid en porositeit. Naast hun unieke natuurlijke eigenschappen delen ze ook de behoefte aan een oppervlaktebehandeling.
Deze behandeling verfraait het uiterlijk, zorgt voor een makkelijk onderhoud en garandeert u jarenlang ongestoord plezier van deze klassieke natuursteen.

Reinigen
Beschermen
Onderhouden

 

Graniet (gevlamd) buiten

De benaming graniet wordt in de handel vaak ook gebruikt voor andere harde steensoorten zoals bv. gneis, gabbro, syeniet, kwartsiet e.d. Al deze materialen zijn heel robuust, maar ze verschillen sterk qua vlekgevoeligheid.
Zoals met elk natuurlijk materiaal is een juiste behandeling al van bij aanvang belangrijk en garandeert u jarenlang genot.

Reinigen
Beschermen
Onderhouden

 

Keukenwerkbladen uit natuursteen

De meest uiteenlopende soorten natuursteen zijn geschikt als werkblad in de keuken. Meestal wordt er harde natuursteen zoals bv. graniet, gneis of gabbro met een gepolijst of verzoet oppervlak gebruikt. Deze natuursteen is zeer hard en duurzaam. Door het intensief gebruik is het noodzakelijk dat keukenwerkbladen goed worden beschermd. De juiste behandeling van bij aanvang staat garant voor jarenlang genot van de natuursteen.

Beschermen
Onderhouden

 

Keramische tegels

Keramische tegels worden gebakken bij hoge temperaturen met hoogwaardige grondstoffen. Hierbij ontstaan heel dichte oppervlakken die weerbaar en ongevoelig zijn.
De juiste behandeling van bij aanvang versterkt de eigenschappen van keramiek . Dit garandeert een makkelijk gebruik en jarenlang ongestoord plezier aan deze veelzijdige tegels.

Reinigen
Beschermen
Onderhouden